Brussel Max 

Pittige zoektocht voor de echte quizfanaten 

16 km 

Hele dag tot twee dagen

HET PARCOURS

Je vertrekt in hartje Brussel bij het Centraal Station en wandelt via de Kruidtuin naar Madou het centrum uit, naar Sint-Joost-Ten-Node. Van daaruit gaat het nog verder naar Schaarbeek, met het groene Josaphatpark – prima plek voor een picknick! – en de Begraafplaats van Brussel. Via de andere kant van dit prachtige kerkhof annex park kan je nu dwars doorheen Evere terug wandelen naar het station van Schaarbeek ... Als het gelukt is om alle Zomerzoektochtvragen op te lossen!

Wat zit er in jouw Zomerzoektochtpakket?

  • Wandelroute met leuke quizvragen voor jong en oud
  • Een exclusieve stadsgids met vier extra wandelingen door onze hoofdstad

MEER VAN BRUSSEL IN DE STADSGIDS

Brussel nog beter leren kennen? Dan is er de exclusieve stadsgids in jouw zoektochtpakket waar vier gidsen je meenemen op hun themawandeling: VRT-innovator Karen François toont de hipste plekjes voor kinderen; met biersommelier Sofie Van Rafelghem ontdek je de biergeschiedenis – en de bijzondere brouwerijen en cafés – van de stad. Schrijfster Brigitte Raskin laat je zien hoe de machten van het land zichtbaar zijn in Brussel en journalist Pascal Verbeken neemt je mee doorheen de tijd: van het oude hart van de stad naar Molenbeek, waar je voelt hoe Brussel zichzelf continu vernieuwt.

Davidsfonds doet jou graag de exclusieve stadsgids cadeau met deze vier Brussel-liefhebbers als gids. 

Je kan al voor 25 euro met heel de familie op zoektocht. Fit in de benen? Voor 50 euro doe je alle wandelingen.
Als je lid bent van Davidsfonds of Natuurpunt geniet je 7 euro korting op het Zomerzoektochtpakket.

BESTELLEN KAN NIET MEER

PARTNERS

Een zoektocht in Brussel is ook een uitdaging voor een organisator. Met de hulp van onze partners gaf Brussel met plezier haar geheimen prijs. Bedankt.

MEER INFO

VOORDELIG MET DE TREIN

Als deelnemer van de Zomerzoektocht heb je recht op een Discovery Ticket voor de trein met maar liefst 50% korting!

MEER INFO
Een zoektocht in Brussel is ook een uitdaging voor een organisator. Met de hulp van onze partners gaf Brussel met plezier haar geheimen prijs. Bedankt.